Várunk minden képalkotás iránt elkötelezett érdeklődőt, korábbi képzettségtől függetlenül!

Idén újra megrendezésre kerül fotós alkotótáborunk július 12-15-ig, ahol képekkel kelünk, fekszünk és a képekkel álmodunk. Ez alkalommal egy 4 napos (3 éjszakás) eseményt szervezünk, ami remek alkalom arra, hogy távol a hétköznapi kötöttségektől koncentrált figyelemmel dolgozhassanak és fejlődhessenek a résztvevők. A táborba kezdők és haladók egyaránt jelentkezhetnek.

A résztvevők számára alkalom nyílik megismerni az iskola tanárait, munkamódszereit, szemléletmódját. A folyamatos tematikus feladatok, egyéni és csoportos konzultációk és képelemzések mellett meghívott előadók, fotótörténeti és művészettörténeti előadások, fotográfiai bemutatók és világításgyakorlat adják a tábor szakmai alapját. Az iskolánk mottója: „A szép képtől eljutni a jó képig.”, ami nem csak egy szubjektív kérdés, hanem szakmailag mérhető ismeretet jelent. Alkotói fotográfiát tanítunk, ahol a technikai ismeretek mellett, a kreativitás és személyiségfejlesztés is kifejezetten fontos. A tábort összegző konzultáció zárja, ahol sor kerül az egyéni és csoportos szakmai portfóliók összeállítására is.

Az idei év helyszíne Verőce. A szállás a Fehér Hattyú Kult-Kikötő Fogadó, melynek saját Duna-parti szakasza is van, így lesz lehetőség strandolni is!

Költségek

Tandíj: 95.000 Ft
Részvételi díj: 65.000 Ft
A részvételi díj tartalmazza a szállást 3 éjszakára és napi 3 étkezést, ezen felül pedig az eszközök (lámpák, állványok, vetítők) használatát is. 

Jelentkezni az alábbi kérdőív kitöltésével lehetséges:
https://forms.gle/wHUnK9Km1Ep8VjHq7

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2024. június 30.

Jelentkezésedet a tandíj befizetésével véglegesítheted, melynek részleteiről a kérdőív kitöltését követően e-mailben tájékoztatunk.
A részvételi díjat helyben, készpénzben tudod majd kifizetni a tábor első napján.

A kurzusokról

A tábort vezető tanárok:

Fuchs Lehel fotográfus, operatőr, festő, az iskola művészeti vezetője
bevezetés az alkotói fotográfiába, kreatív fotográfiai gyakorlatok

Balázs Zsolt fotográfus (idei sajtófotó díjas)
autonóm riport, streetfotó

Meghívott előadók

Csanádi-Bognár Szilvia művészettörténész
térábrázolás a fotográfiában

Kocsány Kornél fotográfus
autonóm riport, streetfotó