Analóg laborhasználat

Imádod az analóg technikákat, és kipróbálnád, netalán rendszeresen használnál analóg labort? Negatív hívás, papírkép nagyítás és filmszkennelés, privát analóg laborhasználat, egyeztetett időpontokban a Szellemképben!

Stúdióbérlés

Fotóstúdióra van szükséged egy projektedhez? Nálunk lehetőséged van professzionálisan felszerelt fotóstúdió bérlésre, minőségi világítástechnikával!

Műtárgy minőségű fotónyomtatás

Fotónyomtatás, műtárgy minőségben- IPF 6450-es nyomtatón, Siena Pearl 260-as fotópapírra, digitális labor használat is elérhető fotóiskolánkban.

Fotós képzések

Művészeti fotóiskolánkban moduláris képzés zajlik, azaz egymásra épülő, de önállóan, egyes egységekben is elvégezhető fotográfus kurzusok végezhetők el: alapfokú fotográfus, haladó fotós és fotográfus mesterszak. Minden évben, nyáron táborokat is szervezünk!

Kezdő fotós képzés
Alapfokú oktatás

Alap képzés, kezdő digitális és analóg osztály I. évfolyam, 60 óra elméleti és gyakorlati vizsgával, és alap portfolio összeállítással zárul

Bővebben
Haladó fotós képzés
Középfokú oktatás

Középfokú, haladó képzés II/1., III/1.-III/2. évfolyama, 3x60 óra elméleti és gyakorlati vizsgával, portfolio összeállítással zárul.

Bővebben
Mesterképzés
Felsőfokú képzés

Felsőfokú fotográfus képzés III/3. diplomafélév minden kurzus bemutató osztályzással zárul, és diplomakiállítással.

Bővebben
Fotótáborok
Nyári kurzusok

Fotótábor itthon a Balaton-partján, és határon túl is, Olaszországan! Itáliai fotókurzusunk, és Alkotótáborunk részleteit megtalálod híreink között!

Bővebben
Felkeltette érdeklődésed valamelyik szolgáltatásunk?

Keress minket alábbi elérhetőségünk valamelyikén!