Nyári, online fotóképzés a Szellemképnél!

I. Kompozíció és fény

Online nyári képzésünk egy rövidebb, 4×4 alkalomból álló, 16 órás kiscsoportos fotográfus képzés, amelynek keretében a kompozíció és fények kérdéskörét járjuk végig. Az órák 4 órás, tömbösített formában kerülnek megtartásra, 4 héten keresztül, egymásra épülő tananyaggal és gyakorlati feladatokkal. Közös feladatmegbeszéléssel, kezdő és haladó csoportokkal, folyamatos egyéni és csoportos képelemzéssel várunk digitális fotós oktatásunkon! 

A kurzus első felében a kompozícióról, második felében a fények szerepéről, használatáról, világításról, és azok kreatív alkalmazásáról lesz szó. Az egyes alkalmakkor előadás, közös feladatkiadás és megbeszélés lesz, ezek alapján önálló fotózás és közös képelemzés. Az online fotótanfolyam módja: A foglalkozások élő konferenciabeszélgetésben zajlanak skype, Facebook vagy Zoom használatával. Az online képzés időtartama: 4 – illetve 6 alkalom (az elkészült képek mennyisége függvényében, hogy legyen idő a képek teljes kiértékelésére)

Online képzésünkre a jelentkezés folyamatos, a kiscsoportos képzések 8 főtől indulnak! Képzéseink listája folyamatosan frissül, kövess minket Facebookon és Instagrammon is, hogy első kézből értesülj a legújabb fotós képzéseinkről!

Jelentkezés:

szellemkep@gmail.com

+36 70 637 -4953

Iskolarendszerű képzés – Őszi és tavaszi félév

Őszi szemeszterünk képzései online és jelenléti oktatással egyaránt meghirdetésre kerülnek. Akinek nincs lehetősége személyesen csatlakozni a képzéshez, az 2019 óta iskolarendszerű képzésünkbe már online is becsatlakozhat. Őszi iskolarendszerű online képzésünk szeptember végétől, tavaszi félév esetén február elejétől indul. Egy félév 60 óra (heti egyszeri, tömbösített, 4 órás online oktatással).

A féléves, iskolarendszerű és online képzés ára: 325.000 Ft.