You are currently viewing A 25 éves Szellemkép Szabadiskola 15. végzős fotográfus osztályának diplomakiállítása a Patyolat Galériában

A 25 éves Szellemkép Szabadiskola 15. végzős fotográfus osztályának diplomakiállítása a Patyolat Galériában

A 25 éves Szellemkép Szabadiskola 15. végzős fotográfus osztályának diplomakiállítása, a Patyolat Galériában (Budapest, Baross utca 85.)

Megnyitó: 2019 április 26-án, 18 óra.

A kiállítás megnyitja STALTER György fotográfus.
Köszöntőt mond FUCHS Lehel a Szellemkép művészeti vezetője.

Fellépő: DJ KANADA Káosz, Tilos Rádió

Kiállító művészek: BALÁZS Zsolt, CSILLAG Zsuzsanna, FUSKA Nikoletta, JÁGER Viktor, KELEMEN Zsuzsanna, KOMPORDAY Tamás, LENGYEL Petra, RÁCZ Péter, SZATMÁRI Zsuzsanna.

A kiállítás megtekinthető: 2019 04 26 és 05 10 között.

 

Május 4-én, szombaton 18:00-tól Takács Nándor költő tart részben a kiállításunk képanyagához kapcsolódó felolvasóestet

Takács Nándor költő felolvasóestje a Szellemkép Szabadiskola 15. végzős fotográfus évfolyamának diplomakiállításán.

Képzeljük el, hogy minden műalkotás egy-egy sokdimenziós tér! Így rögtön belátható, hogy ahányan csak nézünk egy képet vagy olvasunk egy verset, azok annyiféleképpen lesznek felfoghatók, bebarangolhatók. És mi történik akkor, ha egy verseskötet világát egybenyitjuk egy fotókiállítás képeinek univerzumával? Többdimenziós tereink minden bizonnyal még zegzugosabbá és érdekesebbé válnak. Egy ilyen izgalmasnak ígérkező barangolásra várnak mindenkit szeretettel a kiállító művészek: BALÁZS Zsolt, CSILLAG Zsuzsanna, FUSKA Nikoletta, JÁGER Viktor, KELEMEN Zsuzsanna, KOMPORDAY Tamás, LENGYEL Petra, RÁCZ Péter és SZATMÁRI Zsuzsanna, valamint TAKÁCS Nándor költő.

A felolvasóesten elhangzanak Takács Nándor kizárólag erre az alkalomra írt költeményei, melyeket a kiállítás képei inspiráltak; valamint részleteket hallhatunk a Kolónia című kötetből és a költő készülő új kötetének anyagából is.
Az est végén Nándor dedikálja Kolónia című verseskötetét.

Időpont: 2019. május 4. 18:00-19:30
Helyszín: Patyolat Galéria (Budapest, Baross utca 85.)

A SZERZŐRŐL

Takács Nándor 1983-ban született. Költő, középiskolai tanár. A magyar nyelv és irodalom valamint a biológia oktatása mellett kreatív olvasást és írást is tanít. Versei 2007 óta jelennek meg a Műhelyben, a Műútban, az Új Forrásban és más irodalmi folyóiratokban. Kolónia című verseskötete a budapesti Napkút Kiadó gondozásában jelent meg 2014-ben.

Vélemény, hozzászólás?

2 × 2 =