Mikor kezdődik, és hogy lesznek az órák?
Pontos kezdésekről érdeklődj nálunk emailben, vagy telefonin, illetve kövesd Facebook oldalunkat, ahol folyamatosan tájékoztatunk a szemeszterkezdésről. Óráink minden héten egy alkalommal lesznek, tömbösítve 16 – 20 óráig, egy szünettel. Mivel az első félév 60 órából, összesen 15 alkalommal fogunk találkozni, plusz egy tanítási óra a vizsgát fogja kitenni.

Mennyibe kerül?
Egy teljes félév képzési díja 169.000 forint. A jelentkezés véglegesítése a képzési díj, vagy annak min. 50%-ának befizetésével történik, a Szellemkép Alapítvány bankszámla-számára utalással, vagy készpénzben, az iskolában. A teljes összeget az első tanóráig szükséges befizetni!

2020-tól online formában is indítunk fotográfus képzéseket, ennek díjáról, kérjük érdeklődj elérhetőségeinken! Online fotós képzéseinkre a jelentkezések folyamatosak, képzési csoportokat 8 főtől indítunk.

Van részletfizetési lehetőség?
Igen, a fotótanfolyam díja két részletben is rendezhető! A részvételi díj 50%-ának, de minimum 80.000 forint befizetésével már beiratkozhatsz az évfolyamba!

Hol lesznek az órák?
Budapest szívében, a VII. kerületi Dob utcában található iskolánk, ahol több oktatóteremmel, analóg fotólaborral, komplett fotós felszerelésekkel, fotónyomtatókkal és mindig nyüzsgő irodával várjuk hallgatóinkat. Cím: 1072 Budapest, Dob utca 20, 2. emelet 25. – 28-as csengő

Online óra esetében nincs helyszíni megkötés, csipán internetkapcsolatra és egy eszközre van szükség.

Mit hozz magaddal az órákra?
Az elméleti órákra tollat, jegyzetfüzetet, és persze bármikor hozhatod a fényképezőgéped is!

Mekkora létszámmal indul a fotós képzés?
Tanfolyamunk kis létszámú, minimum 10, maximum 20 fő tud rá jelentkezni. A jelentkezés feltétele, hogy a tanfolyam díját az első óráig befizesd a jelentkezést követően küldött tájékoztató e-mailben megadott módon!
Mivel a létszám limitált, célszerű a jelentkezéssel egy időben, vagy az utána következő pár napban befizetni az összeget. Ha kérdésed van, keress minket elérhetőségeinken, a szellemkep@gmail.com e-mail címen vagy a (70) 637 4953-as telefonszámon!

Online fotós képzéseink 8 főtől indulnak.

Meddig lehet jelentkezni?
Jelentkezni a megadott határidőig, vagy a maximális létszám eléréséig lehet! Ha tanfolyamunk felkeltette érdeklődésedet, célszerű mihamarabb jelentkezni, ne hogy lemaradj róla!

Kik lesznek az oktatók?
Alapfokú fotográfus képzésünk kurzusvezető tanára iskolánk alapítója és művészeti vezetője, Fuchs Lehel fotográfus, operatőr. A félév során meghívott vendégoktatók is mesélnek tapasztalataikról, a tömbösített órák első felében tartott előadások keretében.
Meghívott előadóink: Perness Norbert fotográfus, Urbán Ádám fotográfus, Szarka Klára művészettörténész, fotótörténész, kurátor, Klima Gábor fotográfus, Sióréti Gábor, Drégely Imre, Zalka Imre fotóművész, az oktatókról, előadókról bővebben olvashatsz a TANÁROK menüpontban.