You are currently viewing Idén újra megrendezésre kerül a SZELLEMkép fotós alkotótábora!

Idén újra megrendezésre kerül a SZELLEMkép fotós alkotótábora!

Idén újra megrendezésre kerül a Szellemkép Szabadiskola fotós alkotótábora, ahol a képekkel kelünk, fekszünk és a képekkel álmodunk! Ez 4 napos esemény alkalom arra, hogy távol a hétköznapi kötöttségektől, koncentrált figyelemmel dolgozhassanak és fejlődhessenek a résztvevők.

A résztvevőknek a hagyományokhoz híven a tematikus kurzusokon túl lehetősége nyílik az iskola szemléletével, közvetlen hangulatával, munkamódszereivel, tanáraival és hallgatóival megismerkedni. Kezdőket és haladókat egyaránt várunk mindkét kurzusra:

  • Fuchs Lehel fotográfus, operatőr, festő, az iskola művészeti vezetője – bevezetés az alkotói fotográfiába, kreatív fotográfiai gyakorlatok,
  • Balázs Zsolt fotográfus, idei sajtófotó díjas – autonóm riport, streetfotó.

A folyamatos tematikus feladatok, egyéni és csoportos konzultációk és képelemzések mellett, fotótörténeti és művészettörténeti előadások, filmklub és fotográfiai bemutatók, világításgyakorlat adják a tábor szakmai alapját. A fotográfia számunkra a fontos technikai alapok mellett elsősorban az önkifejezésről, az örömszerzésről, az önismeretről, a személyiségfejlődésről és az önmagunkkal és a világgal való kapcsolatunk felfedezéséről szól.

Költségek:
Tandíj: 72.000 forint.
Szállás: 8-10 ezer forint/éj (a jelentkezők számától függően)
Étkezés: 7-8 ezer forint/nap (a jelentkezők számától függően)
Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz, ezután értesítünk a további részletekről: https://forms.gle/KY6cGdjPMBcMusjj9
⏰ Meghosszabbított jelentkezési határidő: június 21.