You are currently viewing SZELLEMkép fotográfus  alkotótábor  2024.07.12-15.

SZELLEMkép fotográfus alkotótábor 2024.07.12-15.

Idén újra megrendezésre kerül a Szellemkép Szabadiskola fotós alkotótábora, ahol a képekkel kelünk, fekszünk és a képekkel álmodunk! Ez a 4 napos esemény alkalom arra, hogy távol a hétköznapi kötöttségektől, koncentrált figyelemmel dolgozhassanak és fejlődhessenek a résztvevők.

A táborban a hagyományokhoz híven a tematikus kurzusokon túl lehetősége nyílik az iskola szemléletével, közvetlen hangulatával, munkamódszereivel, tanáraival és hallgatóival megismerkedni. Kezdőket és haladókat egyaránt várunk mindkét kurzusra:

  • Alkotói fotográfia, kreatív fotográfiai gyakorlatok – Fuchs Lehel fotográfus, operatőr, festő, az iskola művészeti vezetője
  • Autonóm riport, streetfotó – Balázs Zsolt fotográfus, idei sajtófotó díjas

A folyamatos tematikus feladatok, egyéni és csoportos konzultációk és képelemzések mellett, fotótörténeti és művészettörténeti előadások,  és fotográfiai bemutatók, világításgyakorlat adják a tábor szakmai alapját. A fotográfia számunkra a fontos technikai alapok mellett elsősorban az önkifejezésről, az örömszerzésről, az önismeretről, a személyiségfejlődésről és az önmagunkkal és a világgal való kapcsolatunk felfedezéséről szól. A tábor befogadóképessége véges. Előnyben részesítjük azt aki végig jön. A hallgatókat jelentkezési sorrendben vesszük fel.

Meghívott előadók:
Kornél Kocsány fotográfus – street fotó
Imre Zalka fotográfus – archaikus és analóg technikák
Szilvia Csanádi-Bognár esztéta -fotótörténet
Költségek:
Tandíj:                     95.000 ft   (4 napra)
Szállás és étkezés: 65.000 ft   (3 éjszakára és napi 3 étkezés)
Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz, ezután értesítünk a további részletekről: https://forms.gle/wHUnK9Km1Ep8VjHq7
⏰ Jelentkezési határidő: 2024. június 01.