Elindult a beiratkozás a TAVASZI SZEMESZTERRE!

Részletek a beiratkozással kapcsolatban

Várjuk a fotográfia és film iránt érdeklődőket a Szellemkép Szabadiskola 2019 tavaszi szemeszterén induló képzéseire. A képzésekre jelentkezni itt tudtok: bit.ly/2T0At9X

Az alábbi kurzusaink indulnak a tavaszi félévben (az oktatási napok egyelőre tájékoztató jellegűek, további egyeztetés alapján módosulhatnak):

• alapfokú fotográfus – felvételi nélkül, órák csütörtökönként 16:00-20:00

• haladó fotográfus – felvételihez kötött, órák keddenként vagy szerdánként 16:00-20:00

Kezdők felvételi nélkül jelentkezhetnek első évfolyamunkba, felsőbb évfolyamokra szintfelmérő felvételi beszélgetés és portfólió review alapján vesszük fel a jelentkezőket . Minden beiratkozónak lehetősége van pályázni 50 vagy 25%-os ösztöndíj elnyerésére, melyek elbírálására a nyílt napon kerül sor. Ennek részleteiről Facebook oldalunkon tájékozódhatsz, kövess minket a friss hírekért!

A Szellemkép Szabadiskola tandíja fotográfus szakon: 169 000 Ft/félév.

A beiratkozás feltétele a tandíj 50%-át, de minimum 80.000 Ft-ot befizetni a Szellemkép Alapítvány bankszámla-számára (10103836-56448800-01000002) vagy készpénzben, az iskolában, ezzel is biztosítva a helyet az évfolyamban.

Amennyiben a nyílt napon a szakmai zsűri ösztöndíjat ítél meg a jelentkező részére, a fennmaradó összeget (50% vagy 25%-ot) az Alapítvány átvállalja. Ha a jelentkező nem részesül ösztöndíjban, a tandíj fennmaradó részét az első tanóráig kérjük befizetni részünkre! Előre egyeztetett fogadóórán, a nyílt napon, vagy azt követően, legkésőbb az első tanítási óráig kerül sor az adminisztrációs feladatokra (tanulmányi szerződés, ösztöndíjszerződés, stb.), amellyel lezárul a beiratkozás folyamata és kezdődhet a tanulás! 🙂